O nama

Prostrana otmjena dvorana idealna za najvažniju zabavu u vašem životu! Ako ste tip koji cijeni kombinaciju otmjenog klasičnog i najboljeg iz modernog stila, dvorana KORNATI savršen je izbor! Svojom prostranošću svadbena dvorana Kornati pruža svakom gostu i vama, mladencima, dovoljno mjesta za uvježbane plesne korake!

Kornati tim iza sebe ima godine iskustva u organizaciji vjenčanja i eventa koji ispunjavaju sve vaše snove i ideje, a vaše goste očaravaju i ostavljaju pod dojmom. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite se uhodanim stručnjacima koji će vam pomoći da na vaš najvažniji dan opustite i uživate. Na vama je samo da se zabavite, plešete, družite i kreirate uspomene  s voljenim prijateljima, obitelji i kolegama koje ćete godinama s guštom prepričavati.

Dvorana Kornati nalazi se u prizemlju kongresnog centra HoB (Ex City Plaza) Zagreb te je izvrsno pozicionirana za dolazak iz svih dijelova grada. Uz sam centar nalazi se veliko parkiralište na kojem su osigurana mjesta za sve vaše uzvanike, a centar raspolaže i garažom s preko 200 parkirnih mjesta.

Javite nam se i zatražite ponudu na mail adresu info@kornati-events.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *